avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cateva intrebari simple despre APEL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cateva intrebari simple despre APEL

Vreau sa depun o cerere de apel dar imi este neclar:

- daca depun doar cererea simpla sau mai trebuie sa atasez vre-un alt act ? (scria undeva despre un dosar, dar nu am inteles ce alt dosar sa mai depun ?)

- cat platesc si in ce cont ? (Sunt doar taxe de timbru sau si timbru judiciar ? se poate plati oriunde ?)
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:54, 7 Ianuarie 2018
Daca considerati ca aveti dovezi noi de administrat puteti depune inscrisuri,taxa de timbru este in cuantum de jumatate din suma timbrata la fond sau nu timbrati si asteptati sa va puna in vedere instanta printr-o adresa sa timbrati si cuantumul datorat.Mai bine consultati un avocat pt formularea apelului,trebuie sa mentionati in motivele de apel ce anume criticati la solutia instantei de fond.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerea de apel cand trebuie depusa taxa de timbru? voinea75 voinea75 Va rog sa-mi spuneti, pana cand trebuie depusa taxa de timbru intr-un apel? Pana la prima infatisare? Pana la primul termen? Care e diderenta intre primul ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru recurs Mihaela Elena Mihaela Elena o rugaminte va rog... Acum un an de zile mi s-a admis recursul impotriva Comisiilor Locale si Judetene in obtinerea unui titlul de proprietate si desigur ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)