avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indatoririlr unui tutore
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indatoririlr unui tutore

La data de 01.03.2013 se depune cerere pentru punerea sub interdicţie a surorii noastre si stabilirea unui tutore.
In data 12.03.2014 instanta Admite cererea. Dispune punerea sub interdicţie .. Numeşte tutore . Cu apel în 30 de zile de la comunicare.
Precizam ca nu s-a facut apel.
La notariat tutorele nu a anuntat ca este sub interdictie.
Sora noastra pe data de 14.04 2014 merge la notariat si face testament unui nepot.
Din pacate in luna iunie 2017 decedeaza fara a avea urmasi(sot decedat - fara copii)
Acest testament este valabil?
Deasemenea in mai 2014 ea face un imprumut la banca .
Avand tutore a fost legal sa faca acest imprumut?
Cine plateste imprumutul, tutorele ? Multumim

Alte discuții în legătură

Pierdut testament maria1956 maria1956 In anul 2010 sora mea( necasatorita -fara copii) face un testament insa nu stim in favoarea carei persoane. In 14.04.2014 merge la notar si anuleaza acest ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu 2 testamente maria1956 maria1956 Matusa mea a decedat in iulie 2017 si a lasat pe numele meu testament La data cand a facut testamentul (2014) a anulat 1 testament facut in 2010 pe numele unui ... (vezi toată discuția)
Care este perioada de timp în care poți merge la notar cu un testament, există termen de prescriere? maria1956 maria1956 Sora mea a decedat in2016 avand sotul decedat si fara copii La data de 12.03.2014 din motive medicale, prin hot. emisa de Judecatorie este dispusa punerea sub ... (vezi toată discuția)