Matusa mea a decedat in iulie 2017 si a lasat pe numele meu testament La data cand a facut testamentul (2014) a anulat 1 testament facut in 2010 pe numele unui alt nepot.
Pot sa merg la notar sa intru in posesia mostenirii?
Fratii matusii mele ( a fost sora mamei mele -nu a avut copii -sotul decedat ) vor sa ceara in instanta anularea testamentului, au acest drept?
Daca testamentul facut pe numele meu este anulat ,cine are dreptul la mostenire?
Testamentul din 2010 este valabil? Multumesc
Buna ziua, Ambele testamente sunt incheiate la notar. Fratii nu au drept la mostenire?
Matusa era in proces pentru punere sub interdictie -deoarece avea probleme phsihice din 2013
La data de 12.03.2014 se da sentinta de admitere si se stabileste tutore ,cu drept de apel in 30zile de la comunicare. Ea face pe data de 9.04.2014 anularea testamentului din 2010 si face un nou testament.
Mama si fratii ei pot cere anularea testamentului din 2014 pe motiv ca era sub interdictie?
Si daca se anuleaza testamentul din 2014 cel din 2010 ramane valabil?
Pierdut testament
maria1956
In anul 2010 sora mea( necasatorita -fara copii) face un testament insa nu stim in favoarea carei persoane. In 14.04.2014 merge la notar si anuleaza acest ... (vezi toată discuția)