avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa imi iau copilul de la tata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa imi iau copilul de la tata?

Buna ziua! Acum 2 luni eu si fostul meu sot am fost de acord sa divortam la notariat,de comun acord avem o fetita de 3 ani care a ramas in grija tatalui deoarece eu nu am avut posibiliatatea de a o intretine,avem dreptul amandoi la copil iar eu acum ma rog de el sa imi vad fata si nu ma lasa ce pot face ca sa pot sa imi iau copilul??
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:40, 7 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti un drept de vizita stabilit va adresati unui executor in caz contrar solicitati in instanta stabilirea unui drept de vizita printr-o hotarare judecatpreasca.
Am drept la vizita de 2 ori pe saptamana
Contactati un executor judecatoresc pt lamuriri suplimentare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul fostului soț de a mă lăsa să îmi iau copilul Mihaela R23 Mihaela R23 Bună ziua! Mă numesc Mihaela, sunt divorțată din aprilie 2016(notar-intelegere comună), copilul în vârstă atunci de 10 ani a ales sa rămână cu ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna alinaandreea29 alinaandreea29 eu si fostul meu sot avem custodie comuna pt minor,iar instanta a stabilit domiciliul copilului la mine,eu am fost plecata din tara 4 luni,am vrut sa iau ... (vezi toată discuția)
Sentinta stabilire domiciliu copil minor dupa conventie la notar in acest sens nerespectata diana68 diana68 Buna ziua, as dori sa stiu daca in momentul in care voi primi acasa sentinta de la judecatorie pot merge la fostul sot acasa sa imi iau fetita sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)