avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii dupa radierea I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii dupa radierea I.I.

Dacă am închis o Intreprindere individuala în luna mai 2017 ,ce declarații mai depun în 2018? Numai D200?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:42, 8 Ianuarie 2018
Nu ati depus si la finante declaratiile 220 si 200 atuci cand ati radiat intreprinderea inividuala de la registrul comertului? Daca le-ati depus atunci, acum in 2018 pentru bucata din anul trecut pana la radiere nu mai depuneti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa prest prest Buna ziua. Pentru a inchide un PFA se depune la ANAF declaratia 200 pt.anul 2017 si se plateste impozitul final aferent anului 2017? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Declaratii pfa radiat Silvasanu Silvasanu Buna ziua, Am radiat PFA-ul in data de 25.11.2015. Imi puteti spune,va rog,ce declaratii mai trebuie sa depun la ANAF anul acesta? (profesie ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa tra65 tra65 Care sunt pasii de urmat pentru inchiderea unui PFA platitor de TVA. (vezi toată discuția)