avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Relatie cu un minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Relatie cu un minor

Bună ziua, ma numesc Adrian, am si eu cateva ,intrebări despre corupere de minori.Prietena mea are 16 ani iar eu 20, parintii ei nu o lasă sa vorbeasca cu mine , vreau sa stiu daca ei pot face vre'o plangere impotriva mea ca să o las in pace!
A doua intrebare: Daca prietena mea rămâne insarcinată la 16 ani si nu vrea să facă avort , o pot obliga parintii ei sa faca avort? Si pe mine să ma bage in puscarie?
Cel mai recent răspuns: Adrian Rebeca , utilizator 02:24, 8 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruperea și întreținierea de relații sexuale cu un minor ! MarinMarin06 MarinMarin06 Bună ziua ! Am 19 ani , aproape 20 . Am o relație cu o fată de 3 ani , iar ea avand în acest moment aproape 16 . Am întreținut relații sexuale cu ea și ... (vezi toată discuția)
Sunt major am 20 de ani si am o prietena minora care face dupa 10 septembrie 16 ani, ce trebuie sa facem sa rămânem împreună?? Andreea Costi Andreea Costi Buna ziua am si eu niste nelamuriri si as aprecia daca m-ati sfatui sa fac ceea ce este corect si legal.Am 20 de ani si am o prietena care abia dupa 10 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma aflu aici pentru a pune cateva intrebari ... xIns3nityyy xIns3nityyy buna ziua tuturor, ma aflu aici pentru a pune cateva intrebari despre o situatie delicata a unei prietene fata are 17 ani si este insarcinata in luna 1, si a ... (vezi toată discuția)