avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului

Sunt însărcinată și la ultimul loc de munca am vechime 11 luni. Anterior am avut o pauza de 2 luni intre cele 2 locuri de munca. Pe perioada a 2 ani nu am avut 12 luni una după alta la un loc de munca. În acest caz beneficiez de concediu și indemnizatia de crestere a copilului ?
Cel mai recent răspuns: Chicgab , utilizator 12:22, 8 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca in cele 24 de luni anterioare datei nasterii copilului aveti cel putin 12 luni in care ati realizat venituri, puteti beneficia de indemnizatie pentru ccc .
Toată lumea îmi spune ca îmi trebuie 12 luni consecutive de venituri. Eu în ultimele 24 luni am 19 luni muncite cu mici întreruperi ptr schimbarea locului de munca. Consecutiv nu am 12 luni dar global am 19 luni. Așadar am dreptul la ccc ?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Chicgab, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
Info concediu creștere copil Pantelimon Georgiana Pantelimon Georgiana Buna ziua! Daca am cele 12 luni pentru concediu creștere copil din doua contracte de munca mai pot beneficia de acest concediu ? (vezi toată discuția)
Cat pot sa am intrerupere de la ultimul loc de munca ca sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului Adrya16 Adrya16 Buna.As dori sa stiu daca pot sa am intrerupere o saptamana de la ultimul loc de munca ... Adica vineri am plecat de la ultimul loc de mjnca care am lucrat ... (vezi toată discuția)