avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație mamă elevă
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație mamă elevă

Bună ziua! Sunt elevă în clasa a XII-a la un liceu teoretic și am născut de curând. Am mers frecvent la cursuri până în ultima lună de sarcină,ducând adeverințe medicale pentru motivarea absențelor. Pot lua indemnizație dacă sunt elevă?Dacă da, în ce sumă constă și ce acte trebuie să depun? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Sarcina unei eleve de liceu valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Pun problema unei eleve de liceu ( 18 ani clasa XI) . E in primul trimestru de sarcina, necasatorita. Intrebarile sunt: 1. Daca se afla in liceu ar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului titi marina titi marina Hristos a inviat. O nepoata, eleva in clasa a XIIa, a ramas insarcinata si a nascut un copil in luna feb 2011. Ea spune ca a urmat cursurile de zi pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru ccc, mama eleva Paulapaul Paulapaul Buna ziua, Stiu ca exista un ordin sau lege care acorda indemnizatie maternitate pentru elevele de liceu cu conditia sa frecventeze cursurile. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)