avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intenționez să cumpăr o lanternă tip bâtă de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intenționez să cumpăr o lanternă tip bâtă de baseball. Am voie să o țin în mașină?

Este legal sa achizitionez de pe em*g (nu stiu daca am voie sa scriu tot numele) o lanterna tip bata de baseball pe care sa o tin in masina ?
Per ansamblu este o lanterna (lunga de vreo 45cm cu forma unei bate).
Nu as vrea sa fac ceva ilegal, de aceea doresc sa ma informez prima data.

Imi cer scuze daca am postat pe aria nepotrivita.

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu toti au leviere in masina, in schimb au cric si cheie pentru roti! Si trusa medicala, in cazul in care are si celalalt levier, sau lanterna ...
Se poate inchide subiectul :)
Nu prea vad nimic concret, lanterna e comandata deja, am dat si 20$ pe ea :))
O folosesc ca lanterna, nu cred ca imi face nimeni nimic, unii umbla cu sabii, pistoale si sunt liberi pe drum, nu eu cu o lanterna in forma de bata. Oricum pana in prezent n-am avut niciodata nevoie de asa ceva, doar ca imi place cum arata ca design si imi iau masuri de precautie :)
Daca ai comandat deja lanterna selfdefence subiectul poate fi considerat inchis. 20$ cu taxe vamale incluse? In Dragonul Rosu era mai ieftin ...
Și uite așa am încălecat pe-o șa !.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie baston telescopic ANONIMUL27 ANONIMUL27 Dupa ce am fost atacat de mai multe ori, am hotarat sa imi iau un baston telescopic pe care sa il port la mine ca sa nu mai fiu cu mainile goale in fata ... (vezi toată discuția)
Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Am voie să țin o maceta in casă și să merg cu ea la pădure și la camping??? G.Daniel G.Daniel Am o maceta AK47 CCCP și vreau să mă lămuresc daca am voie sa o țin în casă și să merg la campinguri??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)