avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare sediu social PFA cu activitate suspendata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare sediu social PFA cu activitate suspendata

Buna ziua. Sunt PFA si momentan sunt in concediu de crestere a copilului, deci am activitatea suspendata. As dori sa stiu daca imi pot schimba sediul social in aceasta perioada, sau trebuie sa astept reluarea activitatii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ozana_alexandra , utilizator 21:55, 8 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Activitatea nu va fi suspendata la infinit, iar in aceasta perioada, fiind in concediu, am timp sa rezolv hartiile si drumurile necesare. Sa inteleg ca nu se poate?...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare intre parinti - indemnizatia de crestere al copilului neagur neagur Buna ziua , sotia mea a nascut un copil in august 2010.Momentan este in concediu postnatal.Ar dori sa intre in concediu de crestere al copilului. Este posibil ... (vezi toată discuția)
Handmade lauracatoi2006 lauracatoi2006 Buna ziua! Am un PFA (momentan cu activitatea suspendata datorita concediului de crestere copil), iar domeniul de activitate este \'fabricarea altor produse ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post-concediu crestere copil cameliaborangic cameliaborangic Buna seara, Lucrez la o societate care de ceva timp nu mai functioneaza la aceeasi capacitate ca atunci cand m-am angajat eu. Drept pentru care in ultimele ... (vezi toată discuția)