avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcularea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcularea pensiei

Buna ziua!
Ma numesc Dumitru Mariuta si sunt nascuta pe 25 februarie 1956.Am o vechime de 21 de ani si am o indemnizatie sociala de 520 ron/luna.Intrebarea mea este ce suma are trebui sa primesc dupa vechimea pe care o am daca ies la pensie de drept la va
rsta de 63 de ani ce ii voi implini in luna februarie a anului acesta.
In decizia mea de pensie imi scrie 19 ani si o luna si 2 zile;iar pe cartea de munca scrie 21 de ani.Ce suma ar trebui sa primesc 19 ani si 1 luna si 2 zile?Va multumesc!Astept raspunsurile dvs.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:03, 12 Ianuarie 2018
limita de pensionare nu o am
Precizati din ultima decizie
Cand v-ati deschis drepturile.
In decizie scrie:
Plata drepturilor se va face incepand cu:......ziua, luna si anul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea punctului de pensie și pensia minima de 520 lei CYBORG CYBORG Buna seara! O doamna de la Casa de Pensii din Bucuresti spunea la televizor ca chiar daca creste punctual de pensie, pensia minima de 400 lei nu va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua A.MaRIa1993.26 A.MaRIa1993.26 Va rog frumos ma puteti lamuri , sunt cu transplant hepatic SI mi.am facut actele pentru pensia de invaliditate, am un an jumate lucrati SI 3 Ani de facultate ... (vezi toată discuția)
Ce pensie va primi in plata ? gorjeanul gorjeanul am o vecina care a primit pe 15 martie decizia de pensionare...are total ani lucrati 18 si 9 luni punctaj 0,21 valoarea pensiei 193 lei..(salariul era mic in ... (vezi toată discuția)