avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme card sanatate
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme card sanatate

Bună seara. Recent după ultima vizita la medicul de familie mi s-a spus pt a doua oară în aproximativ 3 ani ca apar iar neasigurata. Am sunat la firma care sunt angajata și mi s-a spus ca de la ei nu e nici o problema cel mai probabil ar fi sistemul care merge ft greu. As dori dacă se poate demersurile pt a rezolva aceasta problema,dacă e posibil online. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:40, 9 Ianuarie 2018
Solicitati firmei sa elibereze adeverinta care confirma plata asigurarilor de sanatate. Sa vi-o trimita online scanata pe email.
Sau va duceti la AMAF si va inregistrati in spatiul privat virtual de unde va puteti scoate singura confirmarea ca sunteti sau nu asigurata.
Ca orice treaba romaneasca bine pusa la punct ssvai securizata va inregistrati online si apoi va prezentati personal ptr a primi parola.
Asta pentru a se asigura personalul ANAF ca sunteti persoana vie nansiscuta si nu vreun cyborg viclean care vrea moca adeverinta de sanatate!
Vă mulțumesc.

-Eliminare citat. Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când postați un răspuns. Mulțumesc-
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Este vorba despre Anexa 19 (adeverinta pentru confirmarea calitatii de asigurat emisa de angajator) din ORDIN Nr. 43/8/2016 pentru modificarea şi completarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 60/32/2006

Anexa 19
[ link extern ]

Ordin 43/8/2016
[ link extern ]

Ordin 60/32/2006
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta salariat rrramor rrramor Buna ziua, Imi prind urechile de fiecare data cand trebuie sa eliberez o adeverinta pentru medic....pentru ca asa mi se cere...si nu stiu pe care din cele 2 ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta Dragosh16 Dragosh16 Buna ziua!Societatea refuza sa mi elibereze adeverinta necesara pentru concediul medical,nu mi s a stampilat si nu am primit un nr de inregistrare pe cererea ... (vezi toată discuția)
Asigurari de calatorie ocalinoiu ocalinoiu As dori sa stiu care este baza legala pentru incheierea asigurarilor de calatorie pentru deplasarea in strainatate. Va multumesc! (vezi toată discuția)