avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu risc sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu risc sarcina

Buna. Sunt însărcinată în săptămâna 8. Este a doua sarcina, băiețelul meu are 4 ani acum. Problema este următoarea: am scleroza multipla de 20 de ani. Acum am 41. Sunt consilier juridic într-o firmă de asigurări și este destul de solicitant. Deja obosesc f repede și nu prea mai pot merge spre seara. Care ar fi pașii pentru a beneficia de concediu de risc maternal? Precizez că am mai pierdut 2 sarcini până acum...in 6 respectiv 9 săptămâni.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Elena 1976, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 9 Ianuarie 2018
Gasiti detalii aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

[ link extern ] /

baza legala
OUG 96/2003
[ link extern ]

Norme de aplicare a OUG 96/2003
[ link extern ]
Buna seara. Cred că nu m-am făcut înțeleasă. Vroiam sa cunosc pașii de urmat. La ce medic, cine sa recomande, cum se acorda...etc... Legea cu tot cu norme știu să o citesc, dar este...ca mai toate legile...înțelegi ce vrei și mai bine te lași păgubaș. Mulțumesc oricum.
Daca ati fi citit si link-urile respective, ati fi gasit detaliile pe care nu le aflati in lege.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intra din concediu de crestere copil in concediu de ... Veronica Blac Veronica Blac Se poate intra din concediu de crestere copil in concediu de risc maternal?daca,da,ce pasi ar fi de urmat? (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez in aviatie si sunt insarcinata. teoretic indeplinesc ... CrissDim CrissDim Buna ziua! Lucrez in aviatie si sunt insarcinata. Teoretic indeplinesc conditiile pentru a intra in concediu de risc maternal:vibratii, lucrat in timpul ... (vezi toată discuția)
Bună! sunt însărcinată în 10 săptămâni, am fost internată ... Trifescu20 Trifescu20 Bună! Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am fost internată pentru că am o sarcină cu risc, la externare am primit 14 zile de concediu medical iar ... (vezi toată discuția)