avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate intra din concediu de crestere copil in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate intra din concediu de crestere copil in concediu de ...

Se poate intra din concediu de crestere copil in concediu de risc maternal?daca,da,ce pasi ar fi de urmat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 27 Septembrie 2020
Din CCC in risc maternal, nu prea aveti cum decat daca angajatorul respecta prevederile OUG 96/2003.

Detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc maternal Crisstynna Crisstynna Buna ziua.momentan ma aflu in ccc (in data de 6 dec copilul va împlini 2 ani)...întrebarea mea este dacă sunt însărcinată iar cu al doilea copil pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez in aviatie si sunt insarcinata. teoretic indeplinesc ... CrissDim CrissDim Buna ziua! Lucrez in aviatie si sunt insarcinata. Teoretic indeplinesc conditiile pentru a intra in concediu de risc maternal:vibratii, lucrat in timpul ... (vezi toată discuția)
Concediu risc sarcina Elena 1976 Elena 1976 Buna. Sunt însărcinată în săptămâna 8. Este a doua sarcina, băiețelul meu are 4 ani acum. Problema este următoarea: am scleroza multipla de 20 de ... (vezi toată discuția)