avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu

Buna ziua,
Daca am schimbat angajatorul la 1.09.2017 la cate zile de concediu am dreptul pana acum? Patronul mi-a spus ca 6 zile dar eu stiu ca un salariat are dreptul la 1.55 zile care se rotunjesc in favoarea lui.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 9 Ianuarie 2018
Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?
Buna ziua,

21 zile pe an. CIM cu perioada nedeterminata.
Pentru anul 2017 aveti dreptul la :
21 : 12 x 4 = 1,75 x 4 = 7 zile lucratoare de CO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensarea zilelor neefectuate de concediu de odihna Stefan_VB Stefan_VB Buna ziua, In perioada August 2017 - Iulie 2018 am lucrat in cadrul unei companii, mai intai incheind contracte de munca pe perioada determinata (3 luni, ... (vezi toată discuția)
Am draptul la zile de concediu pe anul 2008? gordunel gordunel Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca am dreptul si daca da la cate zile de concediu am dreptul anul acesta. Am 22 de ani si pana in prezent am lucrat doar ... (vezi toată discuția)
Calcul zile co la lichidare LIDEEAoffice LIDEEAoffice Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: -la o societate se face restructurare de post; -angajatul, care se afla momentan in preaviz, are pana acum ... (vezi toată discuția)