avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

Bună seara. As vrea sa va întreb dacă lucrez că medic de familie, având CMI in contract cu Casa de asigurări, as putea sa mai lucrez și că medic rezident?
Din cate mi s-a spus, cele două ar fi în contradictoriu datorita programului, rezidențiatul se realizează doar dimineața, fiind stipulat prin legea, iar Casa obliga program de dimineață macar intr-o zi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:09, 9 Ianuarie 2018
Daca nu se suprapune programul celor doua functii , consider ca puteti face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate ambulatoriu integrat spital iordachelena iordachelena buna ziua! sunt medic , am contract cu casa de asigurari pentru prestari de servicii medicale de tip ambulator pe un cabinet organizat ca CMI. Lucrez intr-un ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie de maternitate - cabinet medical individual adelanaghi adelanaghi Buna ziua , as dori va rog un raspuns la intrebarea mea. Sunt medic de familie la cabinet medical individual ca persoana fizica autorizata , in relatie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cass - decizii de impunere JohnnyP JohnnyP Buna dimineata Am si eu o problema cu CJAS Buzau. Am primit prin posta, prin 28 decembrie 2012 o decizie din partea lor prin care mi se comunica faptul ca ... (vezi toată discuția)