avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Majorare salariu minim firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Majorare salariu minim firma in insolventa

Buna ziua! Lucrez la o firma care este in insolventa si doresc sa stiu daca angajatorul este obligat sa majoreze salariile, in urma transferului de contributii de la angajator la angajat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Janina71 , utilizator 09:01, 9 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a majorat salariul brut ca urmare a transferului de contributii de la angajator la angajat Marinica Ion Marinica Ion Ce pot sa fac si unde sa ma adresez cu privire la faptul ca firma privata la care lucrez nu mi-a majorat salariul brut in urma transferului de contributii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, firma la care lucrez se afla in insolventa . majoritatea ... cristina-gabriela cristina-gabriela Buna ziua, firma la care lucrez se afla in insolventa . Majoritatea angajatilor au fost transferati pe o firma nou infiintata. Cei ramasi pe vechea firma nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez la o firmă care deține o fabrica de biscuiți, ... bogdan57 bogdan57 Buna seara, Lucrez la o firmă care deține o fabrica de biscuiți, ce e pe duca(nu are profit),se aude că altă firmă vrea sa cumpere fabrica!Intrebarea ... (vezi toată discuția)