avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost notificat că-mi va desface contractul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost notificat că-mi va desface contractul de muncă, conform art. 61 C.mun.

Buna ziua,
As dori sa stiu daca nu mi-a fost primită demisia si nici măcar o adeverință de salariat nu mi s-a eliberat pentru a-mi lua concediu medical deoarece am fost bolnavă (am o scrisoare medicală de la un medic specialist insa doctorul de familie nu mi-a putut elibera certificat medical pt ca angajatorul nu mi-a dat adeverinta).dupa o perioada de 2saptamani m-a notificat ca-mi desface contractul de munca cu art. 61 din codul muncii , e corect sau ma pot adresa unui for superior ? Si daca ,da, atunci cui sau unde pot merge cu sesizarea?
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:00, 10 Ianuarie 2018
Ati lipsit nemotivat doua saptamani?
Din pacate nu am avut încotro .
Nu m-am simtit bine si am vrut sa-mi iau medical insa nu am putut pt ca nu au vrut sa-mi dea o adeverință pt medic. Ar fi multe de povestit în ce priveste relațiile de munca la acest angajator si toate drepturile care sunt încălcate -concedii de odihna care se rezumau la cel mult 5zile /an ,program de lucru de minim 10 ore/zi -5 zile pe saptamana fara a primi vreun ban suplimentar , .ce nu am inteles este de ce nu mi-au acceptat demisia atunci când am depus-o si mi-au rupt-o si de ce nu mi-au acceptat un concediu medical atunci când am ajuns la capătul puterilor .
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificarea respectiva nu are nicio valoare juridica.

Depuneti inca o data demisia sau trimiteti-o prin posta cu confirmare de primire.
Semnati condica sau pontati cumva la venire si plecare?
Banuiesc ca vrea sa va dea afara pe indisciplina. Daca ati avea o internare la un spital pe zilele alea ar ajuta. Sau daca ati fi chemat salvarea...
Daca nu a fost prezent la munca , ce condica sa mai semneze ?

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara Utilizatoarea Utilizatoarea Buna ziua. Caz: salariatul lipseste de la munca de 3 zile; 4-a zi vine si solicita incetarea C.I.M.; i se cere sa scrie o declaratie pentru motivarea ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim pentru absente nemotivate laura-jurist laura-jurist Buna ziua Se poate dispune desfacere CIM pentru absente nemotivate mai mari de 5 zile consecutive de la locul de munca FARA cercetare ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca Seeel26 Seeel26 Buna ziua ! Am un salariat care dupa ce si-a incasat salariul nu s-a mai prezentat la locul de munca . Pot sa il acționez in instanță ? Si daca da ... (vezi toată discuția)