avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dubla taxare la stat !
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dubla taxare la stat !

As dori sa stiu daca e corect sa plătesc pentru un teren curte a unui imobil în care locuiesc ca proprietar si chirie la Romvial SA si taxa teren în folosință la primărie ; in condițiile în care aceste case si curțile aferente au fost locuinte de serviciu pt CFR pana în anul 1994 , apoi s-au putut cumpara locuințele si chiar si terenul aferent curților li s-a vândut unora insa nu stiu motivul pentru care acum nu se mai poate acest lucru si sunt si taxată dublu . As vrea sa actionez in judecata primaria care refuza sistematic sa-mi acorde titlul de proprietate ca si vecinilor mei fara o justificare clară facuta pe baza unei legi.

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate susurinca susurinca Buna ziua , Locuiesc intr-o casa tip CFR proprietate personală (am cumpărat-o de la icral/romvial) in anul 1994 terenul curte aferent acestei locuinte , a ... (vezi toată discuția)
Cum putem primi curtea locuintei cumparate cu legea 112 stelutacata stelutacata Am cumparat o locuinta cu Legea 112 intr-o curte cu mai multe familii.Curtea imobilului nu am putut sa o cumparam.Mai tarziu a aparut un mostenitor caruia ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-o casa cumparata prin legea 112/95, care are o curte. valipopa valipopa Locuiesc intr-o casa cumparata prin legea 112/95, care are o curte de 130mp care in continuare se afla in proprietatea primariei (sector1 Buc.) Pentru curte am ... (vezi toată discuția)