avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusivă, dreptul de a ieși cu minorul din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusivă, dreptul de a ieși cu minorul din țară

Buna ziua!
Am castigat custodia.exclusiva ca sa plec in vacanta peste hotare imi trebuie hotararea legalizata ,tradusa sau pot merge cu ea asa??
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:07, 9 Ianuarie 2018
Buna ziua,
S-a stabilit ca tatal este decazut din drepturile parentale sau s-a stabilit doar domiciliului minorului la dumneavoastra?
Daca s-a stabilit ca tatal este decazut va trebuie doar sentinta legalizata.
Daca s-a stabilit doar domiciliul atunci va trebui ca tatal sa-si dea acordul notarial
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand custodie exclusiva nu aveti nevoie de niciun alt act de la tata ci prezentati hotararea legalizata. Bine ar fi sa o aveti si tradusa in limba tarii unde mergeti sau in limba engleza de catre un traducator autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala tata pt vacanta copil in canada ramonel80 ramonel80 Buna ziua! Am un copil de 11 ani, care imi e incredintat spre crestere si educare prin decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila (nu am fost ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minorul Hildegarde Hildegarde Buna seara Am o nelamurire in ceea ce priveste posibilitatea de a iesi din tara Am o fetita in varsta de 5 ani rezultata dintr-un concubinaj recunoscuta de ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara pop_adina pop_adina Buna ziua, am doua intrebari.Am o fetita pe care o cresc singura, este in custodia mea prin hotarare judecatoreasca, pentru a iesi din tara cu ea am nevoie de ... (vezi toată discuția)