avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Neaplicarea legii nr. 421/2002
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Neaplicarea legii nr. 421/2002

Salut, am parte de o situatie neplacut cu un auto abandonat in fata scarii, blocului in care locuiesc (de cel putin 3 ani!). Am facut o solicitatre in baza legi cu nr P822/15.06.2017 al carui raspuns contrazice legea si masurile luate de politia locala. Si anume dau un citat prin care copiaza paragraful din lege prin care un vehicul este considerat abandonat datorita starii improprie circulatiei pe drumurile publice. Dupa care 2 paragrafe mai jos se noteaza: Propietarul autovehicului in cauza a declarat ca acesta are o problema tehnica deci nu poate fi miscata acea masina.
Vazand aceste lucruri si fiind nemultuimit am facut inca o petitie P1492/02.08.2017 prin care sa le aduc in atentie ca din punctul meu de vedere este un abuz faptul ca nu se aplica legea pentru acel auto. Raspunsul a fost sec si fara alte detalii in care sa se poata incurca: In urma verificărilor efectuate de către poliţiştii locali s-a constatat că autoturismul la care faceţi referire nu poate fi ridicat conform prevederilor Legii nr. 421/2002.

Ce pot face impotriva aceastor oamenii ce nu vor sa aplice legea ?
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
M.Ionut, utilizator

Alte discuții în legătură

S-a aplicat corect legea 421/2002 in cazul meu? SilviaR SilviaR Putin mai clar ma refer la Legea 421/2002 privind regimul juritic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata de primarie maricost maricost vineri 25/03/2011 am fost anuntat de catre cunoscuti ca mi-a fost ridicata masina propietate personala din locul in care o aveam de aprox. 1 an de zile.sunand ... (vezi toată discuția)
Cei de la primarie vor sa imi ridice masina!!! anagelina anagelina incep sa scriu deoarece ma confrunt cu o situatie cu totul noua pentru mine.si anume:cei de la primarie ma someaza sa iau masina de langa bloc sustinand ca se ... (vezi toată discuția)