avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie unchiul si matusa.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie unchiul si matusa.

Buna ziua,am 13 ani tata a intetat divort de mama si acum voi fi chemat la tribunal sa decid cu cine vreau sa raman, insa eu nu vreau cu nici-un parinte nu pentru ca nu sunt buni parunti, insa unde lucuiesc cu parintii mai sta si fratele tatalui cu sotia am copilarit si m -am atasat mult fata de ei chiar ii considerii parinti nr.2 ,intebarea mea este daca pot sa -i aleg pe unchiul si matusa pentru custodie,multumesc ,astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:44, 9 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Veti fi chemat si intrebat ce va doriti dar instanta va stabili la care parinte sa stati functie de ce crede ea ca va este cel mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)
Moștenire succesiune Andreica68 Andreica68 Onorat cu mulțumiri acestei oportunități ! Am doua nelămuriri : 1.pot moșteni un văr primar,decedat, fără moștenitori,pe linie maternă,părinții ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,am și eu o întrebare se poate sparge un testament ... Popescu Ana-Liliana Popescu Ana-Liliana Bună ziua ,am și eu o întrebare se poate sparge un testament într-o zi,la diferența de 15 min se face la alta persoana apoi iar la 15 min se baga actele ... (vezi toată discuția)