avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca angajatorul refuza întoarcerea la munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca angajatorul refuza întoarcerea la munca

As mai avea o întrebare.daca angajatorul refuza să îmi dea numar de înregistrare la cerere depusă pentru reluarea activității pentru a beneficia de stimulent trebuie să anunț ITM-ul cu ce fel de cerere?

Alte discuții în legătură

Incheiere cim Elenafilip21 Elenafilip21 buna ziua! situatia e simpla, dar complicata in acelasi timp. eu sunt suspedata pentru CIC la firma X pana pe data de 10 iunie. nu au vrut sa ma primeasca mai ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate georgepbr georgepbr - Cu cat timp se poate relua activitatea pentru a beneficia de stimulentul de insertie si care este procedura? - Daca se opteaza pentru program de 6 ore ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie BiancaSarchizian BiancaSarchizian Buna ziua, Am vazut ca mai exista o discutie cu acest topic insa nu imi este clara urmatoarea problema: intoarcerea la locul de munca cu \\"înainte de ... (vezi toată discuția)