avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum calculez m cub de apa?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum calculez m cub de apa?

Cum aflu la apartament cati metri cubi de apa am consumat?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 12:24, 10 Ianuarie 2018
Instalati aparate de contorizat consum utilitati
Pana acum cum plateati consumul de apa? Ceilalti proprietari sunt contorizati?
Intrebarea dvs. este pusa gresit.
In topic intrebati Cum calculez m cub de apa? si apoi intrebati cum aflati cati metri cubi de apaati consumat... adica este cu totul altceva.
trebuie sa va decideti ce vreti sa aflati, totusi:
- costul/cheltuiala unui mc de apa se calculeaza doar la nivelul furnizorului si dupa ce se obtin toate aprobarile necesare, acesta factureaza cantitatea de apa inregistrata de apometrul aflat in bransamentul furnizorului;
- va informez ca daca stati la bloc, furnizorii incheie contract de furnizare doar cu as. prop. si doar in unele localitati se pot incheia contracte individuale de furnizare;
- daca stati la bloc, trebuie sa va informati la as. prop. cum se repartizeaza costurile cu apa rece sau calda; colegii de forum v-au dat niste solutii si daca mai aveti intrebari, discutam;
in Bucuresti, costul apei reci este de 5,67 lei/mc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor facturate de asociatie pe consumul de apa din apartamente vladut2 vladut2 Locuiesc intr-un cartier cu toate blocurile contorizate la nivel de bransament si in apartamente. Cum se repartizeaza cheltuielile facturare de asociatie pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa stiu exact cat am de plata pe luna respectiva la apa calda-calcul matematic CYBORG CYBORG Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie in detaliu cum pot sa-mi calculez cu pixul pe hartie(deci matematic,exact) cat avem de plata(suntem doua ... (vezi toată discuția)
Cit costa un metru cub de apa calda ContSters10241 ContSters10241 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca puteti cit costa un metru cub de apa calda in pitesti?si daca este adevarat ca blocurile care sunt mai aproape de centrala ... (vezi toată discuția)