avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Încredințare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Încredințare

Am un dosar penal pentru încredințarea unui autoturism unei persoane care știam ca nu are permis de conducere și acum fratele meu tot îmi "fura" mașina și se plimba neavând permis. Ce mi se întâmplă dacă îl prinde, chiar dacă eu nu am habar când ia mașina
Poate ca ar trebui sa faceti ceva inainte sa nu se intample, daca aveti acesta temere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua în data de 20 noiembrie eu fiind din iași și fratele ... Seby9 Seby9 Bună ziua în data de 20 noiembrie eu fiind din Iași și fratele meu din București el a condus fără permis de conducere și sub influenta alcoolului el ... (vezi toată discuția)
Accident auto si furt auto provocat de minor maddie21 maddie21 buna ziua, fratele meu minor mi-a sustras masina din garaj impreuna cu un prieten, bauti fiind au lovit un stalp dupa care au mers intr-un bar unde au consumat ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina imprumutata, sofer fara permis, raspunderea proprietarului oliviu 35 oliviu 35 Ce se poate intampla daca eu am dat masina unui tanar de 24 de ani fara sa stiu ca nu are permis el facand accident pe un drum pe camp disrtugand masina , ... (vezi toată discuția)