avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere vatamare corporala si distrugere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere vatamare corporala si distrugere

Buna ziua, in data de 26 Decembrie 2017 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamari corporale si pagube materiale (masina mea este dauna totala) Soferul vinovat, nu avea asigurare RCA valabila si din ce am inteles are o situatie financiara precara. Cum imi pot recupera paguba? Vreau ca atat eu cat si logodnica mea (si ea accidentata) sa depunem plangere ptr vatamare corporala (nu stiu daca ingrijirile medicale vor depasi sau nu 90 de zile, vorbind si de fizioterapie/recuperare). Vreau sa stiu daca pot face plangere si ptr distrugere, tinand cont ca soferul vinovat nu avea RCA? Mentionez ca masina distrusa este pe numele mamei mele. Ce ma sfatuiti sa fac? Care sunt pasii de urma? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Accident auto (tamponare din spate) cu victimă. cum îmi recuperez paguba? Rizea Bogdan Rizea Bogdan Vreau sa stiu cum imi recuperez paguba in caz de accident si ce pasi trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale accident rutier ma2001 ma2001 Buna ziua. In luna februarie 2018 am fost implicat intr-un accident rutier, in care o persoana a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)
Despagubire victima vatamare corporala aom15 aom15 Spuneti.mi va rog, cine are obligatia de a despagubi victima unui incident usor in trafic, soldat cu vatamari corporale usoare (doar zgarieturi, vanatai), RCA ... (vezi toată discuția)