avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... hartuire pentru loc de parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

hartuire pentru loc de parcare

M-am mutat de curand si imi parchez masina pe strada. De ceva timp imi tot gasesc ridicate in sus stergatoarele, semn ca as fi incalcat dreptul cuiva, apoi am inceput sa gasesc lipite pe geamurile masinii afise care imi cer sa eliberez urgent locul de parcare, care mentionez ca este public, nu este nici in proprietatea cuiva si nici inchiriat de cineva. Nu trebuie sa mai spun cat rau imi fac aceste lucruri, mai ales ca sunt hipertensiv si cum ma enervez mi se face foarte rau, mai ales cand trebuie sa racai in fiecare zi de pe parbriz hartia si lipiciul care se incapataneaza sa se curete.

Am descoperit cine este cel care ma hartuieste si as vrea sa iau masuri legale impotriva lui, dar nu stiu cum. Ma puteti ajuta cu un sfat? Pot face o plangere penala impotriva lui si pentru ce fapta as putea sa o fac?

Cu multumiri,
Eugeniu
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 12:34, 15 Octombrie 2009
In primul rand sa nu va enervati; sa se enerveze cel care incearca sa va enerveze. In acest sens:

1. Poate ca ar trebui sa discutati cu persoana respectiva, daca se poate;
2. Un motiv pentru plangerea penala ar fi pentru infractiunea de distrugere -- sa documentati prin fotografii/inregistrari video, cum gasiti masina in fiecare dimineata;
3. Daca treaba se degenereaza si mai mult, probabil ar fi o idee buna sa consultati un avocat (ceea ce va propun si in cazul in care doriti sa faceti plangere penala).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem un vecin de cartier, care ne hartuieste sistematic. ne pozeaza ... cateldestept cateldestept Avem un vecin de cartier, care ne hartuieste sistematic. Ne pozeaza masinile (cand nu sunt parcate perfect...) si posteaza pe infotrafic.facebook, ne lasa ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie pentru distrugere FlagellumDei FlagellumDei Buna Ziua. Astazi am primit o citatie la politie in calitate de reclamat pt. distrugere. Nu stiu sigur, dar banuiesc pentru ce sunt reclamat. Deseori seara ... (vezi toată discuția)
Vandalizare masina langa bloc Zatoichi Zatoichi Expun situatia pe scurt. Acum 2 zile seara pe la 21:00 incerc sa parchez dar imi gasesc locul ocupat de un necunoscut. Opresc temporar pe un alt loc cat ... (vezi toată discuția)