avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie

Buna seara,o intrebare am ,am oprit alocatia din ianuarie pentru ca ne-am mutat in austria..dar cum nu am beneficiat de alocatie absolut deloc..vrem sa o bagam iar in romania..intrebarea este oare o putem.lua de cand am oprit-o,avand in vedere ca nu am luat-o deloc??
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Alexia andreea, utilizator

Alte discuții în legătură

Alocati de stat romania Coni1984 Coni1984 buna seara am si eu o intrebare daca puteti va rog ajutati+ma cu un raspuns pana anul trecut copii mei au luat alocatie din Austria si acuma vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, tatal cetatean austriac Madalina3 Madalina3 Buna ziua! As dori cateva sfaturi,raspunsuri daca se poate.Am avut o relatie cu un cetatean austriac relatie din care a rezultat un baietel,care are varsta de ... (vezi toată discuția)
Alocație copii Danygat Danygat Bună,as avea nevoie de parerea dumneavoastra,in 2010 s-a născuț fiul meu in italia,in 2014 ne-am mutat definitiv inapoi in romania,fiul meu din 2014 a mers ... (vezi toată discuția)