avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocati de stat romania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocati de stat romania

buna seara am si eu o intrebare daca puteti va rog ajutati+ma cu un raspuns pana anul trecut copii mei au luat alocatie din Austria si acuma vreau sa o redeschid in romania puteti sa imi spuneti ce acte imi trebe si daca trebe ceva de la notar etc va m
Cel mai recent răspuns: Coni1984 , utilizator 22:05, 20 Septembrie 2018
Trebuie adus din Austria un document ca nu mai beneficiati de alocatia pentru copil din acest stat.
am tot ce trebe actele de dincolo vreau sa stiu doar daca fata mea va lua de la inceputul anului alocatia desi ea nu a beneficiat deloc din romania pana la varsta de 2 ani a luat din austria as vrea sa stiu ea va lua din ianuarie anul acesta din cate am inteles ea nu cred ca va lua din urma de accea as vrea sa ma clarificati multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie Alexia andreea Alexia andreea Buna seara,o intrebare am ,am oprit alocatia din ianuarie pentru ca ne-am mutat in austria..dar cum nu am beneficiat de alocatie absolut deloc..vrem sa o bagam ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, tatal cetatean austriac Madalina3 Madalina3 Buna ziua! As dori cateva sfaturi,raspunsuri daca se poate.Am avut o relatie cu un cetatean austriac relatie din care a rezultat un baietel,care are varsta de ... (vezi toată discuția)
Incetarea alocatiei pentru copii care nu mai locuiesc in romania o_mamica o_mamica Buna ziua! Doresc sa stiu in ce modalitate se poate face legal si corect incetarea alocatiei copiilor mei- de 6 luni locuim in Austria,cu drept de rezidenta. ... (vezi toată discuția)