avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva autoturism achizitionat din UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva autoturism achizitionat din UE

Buna ziua,
Am achizitionat in luna septembrie un autoturism din Olanda, pe firma ( platitor TVA) si vreau sa-l vand, tot in septembrie, mie, persoana fizica (sunt administratorul firmei). Pot sa-l vand la o valoare mai mica? Care este regimul tva in acest caz?
Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 16:40, 20 Octombrie 2009
da, trebuie sa depuneti 390, conform art. 156^4 Cod Fiscal.

atentie, daca pana acum ati utilizat ca perioada fiscala trimestrul, pentru depunerea decontului de TVA, odata cu achizitia intracomunitara, veti depune lunar decontul de taxa, conform art. 156^1, alin. 6^1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contabila autoturism simina71 simina71 Buna ziua firma la care lucrez a achizitionat pe firma un autoturism din Germania.Pe factura este trecuta valoarea autoturismului +TVA(313000 RON).Noi am ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie din ue a unui autoturism nou Munteanu V Munteanu V Am si eu o intrebare:cum se procedeaza cu TVA-ul aferent unei achizitii din UE a unui autoturism nou,achizitie efectuata de 1)firma inregistrata in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Decont tva JENIFER JENIFER S-a achizitionat in august un autoturism din germania pentru care se aplica taxarea inversa (coduri valide de tva pt cumparator si vanzator).Masina nu va fi ... (vezi toată discuția)