avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citație intervenient - nelămur
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citație intervenient - nelămur

Buna ziua, am primit azi o citație sa ma prezintă la tribunal in postura de intervenient .Anul trecut am avut un accident auto fără victime in care mi-a fost Sparta oglinda,cealalata parte nu sa oprit sa menit elevei și am mers după el.Intr-un final a oprit și a devenit violent motiv pentru care i-am spus ca ne vedem la poliție.Am fost și am depus reclamația la politie,a fost găsită persoana și agentul constatator mi-a dat câștig de cauza aplicându-i domnului sancțiunile aferente.Domnul foarte violent in limbaj a zis ca va da in judecată și astăzi sa trezesc cu aceasta citație și nu știu ce sa fac.Am găsit dosarul pe internet și scrie ca intimat este IPJ GALATI .Am nevoie de avocat?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:53, 10 Ianuarie 2018
Ramane la aprecierea dvs. daca vreti sa fiti aparat si reprezentat de un avocat, nu este obligatoriu un avocat, dar, nu ati spus care este obiectul cererii de chemare in judecata.
In citație scrie plângere contravenționala seria ..... atât ca și obiect
Repet,nu este obligatoriu sa fiti reprezentat si aparat de un avocat,ramane la aprecierea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident bicicleta - plangere impotriva pv Marius_M_ Marius_M_ Buna seara, Am avut anul trecut un accident cu o masina, eu fiind pe bicicleta, masina a depasit prea aproape de mine si a atins ghidonul cu spatele masinii ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Lavinia-Ingrid Lavinia-Ingrid Buna ziua! In luna decembrie 2013 am fost implicata intr-un accident rutier usor, in care autoturismul meu stationat a fost atins de o alta masina. Semnele nu ... (vezi toată discuția)
Are intervenientul dreptul de a solicita cheltuieli de judecată? RazvanG91 RazvanG91 Buna seara, Nu sunt sigur daca expertii pe codul rutier pot sa raspunda la aceasta intrebare sau ar trebui sa o adaug in alta categorie dar accept ca sfat si ... (vezi toată discuția)