avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL sau ce?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL sau ce?

Buna ziua, ma numesc Nicolae si am urmatoarea intrebare, am calificare cu diploma de Tehnician maseur, mai fac transferuri video pe Dvd dar nu posed diploma in domeniu, pot face un srl sa lucrez in aceste domenii si eventual altele( daca nu am diploma), in ce conditii se face srl ul, ce criterii trebuie sa indeplinesc si ce taxe trebuie sa platesc la stat, in conditiile in care am certificat de handicap? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Probleme la angajare terapeut terapeut Buna ziua, Am absolvit cursul de Tehnician maseur cu durata de 7 luni, 4 module (masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic manual si masaj terapeutic) ... (vezi toată discuția)
Cass pentru asociatul la un srl nicolae12 nicolae12 Buna ziua, ma numesc Nicolae si am urmatoarea intrebare: vreau sa mi fac un Srl ( pentru ca nu am calificare pentru domeniul pentru care o sa ofer servicii, ... (vezi toată discuția)
Sunt tehnician maseur Ovidiu82 Ovidiu82 Sunt tehnician maseur si as vrea sa stiu, sa-mi pot desfasura legal activitatea ce ar fi mai bine sa-mi deschid? Pfa sau srl? Ce acte trebui depuse si unde. ... (vezi toată discuția)