avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot primi dovada?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot primi dovada?

Sunt anchetat pentru vătămare din culpă, am avut alc 0.03 in sânge am primit dovada timp de 6 luni după nu miau mai dat pe motiv că sa încurcat poliția!! Mai pot primi dovada?
Cel mai recent răspuns: Roxana Onu , Avocat 15:31, 10 Ianuarie 2018
nu se elibereaza dovada cu drept de circulatie in cazul dosarelor penale ce implica alcoolemie in sange, abia dupa ce se da o solutie definitva in dosar se va pune problema restu=ituirii permisului de conducere/anularea sau nu a dreptului de circulatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victime, vatamare din culpa, nup - se mai suspenda/anuleaza permisul? cyan cyan daca in urma unui accident de circulatie au rezultat victime , politia face incadrarea de vatamare din culpa, procurorul pe baza probelor si/sau expertizei ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime si alcoolemie Konstantyn86 Konstantyn86 Pe data de 25 iulie 2013 am avut un accident rutier cu victime . Ma deplasam pe acelasi sens de mers cu un biciclist , care fara sa semnalizeze prin radicarea ... (vezi toată discuția)
Am avut accident cu un pieton care traversa neregulamentar, urmarea fiind o fractură de umăr și o posibilă contuzie la omoplat. care pot fi consecințele pentru mine? Cristi1321 Cristi1321 Salut. Acum cateva zile am lovit un pieton care traversa neregulamentar, asta sa intamplat in Urziceni Ialomita pe soseaua Calea Bucuresti (acea sosea are 2 ... (vezi toată discuția)