avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces

Buna ziua . O mare rugaminte . Am un proces cu angajatorul pentru niste plati pe care nu mi le-a facut si avocatul meu a solicitat fara sa ma consulte proba cu martori . Unul a fost , dar nu as dori sa mai vina si celelalt pentru ca le fac rau . Conducerea companiei se va razbuna pe colegele mele . Pot renunta la al doilea martor ? Are dreptul avocatul sa propuna ceva fara sa ma intrebe , eu fiind reclamantul ? Mai ales ca , pe aceeasi speta am castigat inca doua procese , fara nici un fel de martor .Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: anton981 , utilizator 08:18, 11 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult !
Cum o dai nu este bine, daca nu solicita si proba testimoniala alti clienti s- ar fi suparat ,in cazul dvs daca a cerut iar nu este ok.Nu este nici o problema ,precizati ca doriti renuntarea la martorul respectiv si se rezolva,motivand tocmai ca nu doriti sa le creati greutati.Succes.
Va multumesc tare mult . Nu era necesara nici o proba cu martori , am castigat alte doua procese exact pe aceeasi speta fara martori , exista pontaje .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloace de proba luiza2008 luiza2008 Buna ziua tuturor! Spuneti-mi va rog daca mesajele tip e-mail,conversatiile de pe anumite site-uri (in speta,cele de socializare),pot constitui mijloace de ... (vezi toată discuția)
Ce mãsuri se pot lua împotriva avocatului care este se "luptã" împotriva clientului sãu? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Într-un proces de divorţ, avocata având şi calitatea de mandatar a clientei sale - româncă aflată la muncă în străinătate, după ce că a perceput ... (vezi toată discuția)
Proba cu martori louisa louisa Buna seara, As dori sa stiu daca intr-un proces de pretentii in care se solicita recuperarea unui debit provenit dintr-o relatie de comert , noi reclamanti, ... (vezi toată discuția)