Buna ziua . O mare rugaminte . Am un proces cu angajatorul pentru niste plati pe care nu mi le-a facut si avocatul meu a solicitat fara sa ma consulte proba cu martori . Unul a fost , dar nu as dori sa mai vina si celelalt pentru ca le fac rau . Conducerea companiei se va razbuna pe colegele mele . Pot renunta la al doilea martor ? Are dreptul avocatul sa propuna ceva fara sa ma intrebe , eu fiind reclamantul ? Mai ales ca , pe aceeasi speta am castigat inca doua procese , fara nici un fel de martor .Va multumesc mult .
Cum o dai nu este bine, daca nu solicita si proba testimoniala alti clienti s- ar fi suparat ,in cazul dvs daca a cerut iar nu este ok.Nu este nici o problema ,precizati ca doriti renuntarea la martorul respectiv si se rezolva,motivand tocmai ca nu doriti sa le creati greutati.Succes.
Va multumesc tare mult . Nu era necesara nici o proba cu martori , am castigat alte doua procese exact pe aceeasi speta fara martori , exista pontaje .
Mijloace de proba
luiza2008
Buna ziua tuturor!
Spuneti-mi va rog daca mesajele tip e-mail,conversatiile de pe anumite site-uri (in speta,cele de socializare),pot constitui mijloace de ... (vezi toată discuția)
Proba cu martori
louisa
Buna seara,
As dori sa stiu daca intr-un proces de pretentii in care se solicita recuperarea unui debit provenit dintr-o relatie de comert , noi reclamanti, ... (vezi toată discuția)