Am achiziționat un apartament deja modificat prin vara, o dată cu venirea iernii am avut mici dispute cu administratorul din cauza caldurii pe motiv că in bloc se face economie și nu vrea să mărească temperatura la modulul termic. După multe cereri si sesizări atât la RADET cat si la asociația blocului, m-am hotărât să merg mai departe cu ele către protecția consumatorilor, primărie etc. Pe scurt, până la etajul 3 toata lumea are peste 20 de grade în casa, noi la 4 avem 18-19 si plătim mai mult decât restul. Revenind la sesizări, mi-a transmis domnul administrator ca daca vom merge în continuare cu toata birocrația, va chema de la inspectoratul in constructii sa ne dea amenda ca nu mai avem geam si ușa la balcon. Acestea au fost scoase de foștii proprietari, dar nu au daramat si zidul, doar le-au scos, deci, zic eu, nu s-au făcut modificări în structura de rezistență. In cazul in care merg mai departe cu toate sesizările, este posibil sa ne luam amenda? Sau au fost doar asa niște vorbe din cauza faptului că acest bloc este ca si tarlaua lui si nici cenzor nu avem si sunt foarte multe nereguli.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
1-Protectia consumatorului nu se implica in solutionarea de litigii din cadrul asociatiilor de proprietari
2-Daca nu au fost interventii asupra structurii de rezistenta a apartamentului ,inspectoratul de stat in constructii nu va poate aplica sanctiuni