avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... IGI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

IGI

ce acte sunt necesare pt reinnoirea permisului de sedere pe teritoriul romaniei a unui cetatean strain casatorit cu un cetatean roman?
multumesc
Cel mai recent răspuns: boubahziz , utilizator 12:49, 7 Martie 2018
cerere tip
pasaportul original si copie
CI al dvs.original si copie
certificatul de catarorie original si copie (in cazul in care casatoria s-a incheiat in strainatate, certificatul va fi transcris la Oficiile de stare Civila din Romania)
declaratie scrisa din care rezultae ca strainul nu mai are incheiata o alta casatorie (notar)
dovada detinerii legale a spatiului de locuit la adresa la care declara ca are resedinta pe teritoriul Romaniei, in original si copie
dovada asigurarii sociale de sanatate (adeverinta de la casa de sanatate )
adeverinta de la medicul de famile
taza permisului de sedere (la CEC)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu Ana1992 Ana1992 Buna ziua! As avea nevoie de o informatie Va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Eu sunt din Republica Moldova si urmeaza sa ma casatoresc cu cetatean roman ... (vezi toată discuția)
Acte pentru obtinerea permisului de rezidenta pentru un cetatean non-eu casatorit cu un cetatean roman Simona B. Simona B. Buna ziua, Viitorul meu sot este tunisian si as vrea sa stiu de ce acte are nevoie, dupa casatorie, pentru obtinerea permisului de rezidenta. Pentru ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de sedere in romania pentru un cetatean non-ue casatorit cu cetatean roman DErcan DErcan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la documentele necesare pentru a obtine dreptul de sedere in Romania de la Oficiul Roman pentru ... (vezi toată discuția)