avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spatiu minim per angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spatiu minim per angajat

Stie cineva cadrul legal care reglementeaza ce spatiu minim e necesar fiecarui angajat? M-ar interesa un act normativ. Multumesc.
Hotărâre nr. 1091/2006 din 16/08/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru locul de muncă

Hotărâre nr. 1091/2006 din 16/08/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru locul de muncă

Ar trebui sa intrebati la ITM la SSM pentru ca sunt norme care reglemeneaza acest lucru pe meserii.
Nu, eu am destul spatiu. Intrebarea am primit-o de la un prieten, in urma unor articole aparute in ziare (cred ca prin luna iulie), articole in care se facea trimitere la codul muncii (precizau ca acesta ar face recomandarea ca spatiul minim per angajat sa fie de 6 mp). Eu personal nu am gasit asa ceva in codul muncii, de aceea eram destul de curioasa.
[ link extern ]
Acesta este link-ul pt unul din articole
O zi buna
Multumesc mult pt actul normativ
O zi frumoasa
Va rog sa nu mai postati doua mesaje consecutive.

Pentru a face modificari/adaugari folositi celula din dreapta mesajului EDITEAZA
s+a raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme ssm in constructii legislatie 2009 ContSters87904 ContSters87904 Buna ziua tuturor Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie: unde as putea sa gasesc normele de sanatate si protectie in munca in domeniul ... (vezi toată discuția)
Normele ssm pentru activitatea de birou Adrian Blanaru Adrian Blanaru Buna ziua, Care sunt normele SSM pentru cei care lucreaza la birou ? Unde se specifica de volum aer / mc, detalii legate de lumina (ex. lumina alba etc) ... (vezi toată discuția)
Conditii ssm - multe echipamente it intr-un spatiu foarte mic, e legal? cris200723 cris200723 Buna ziua. Lucrez la un spital, intr-un birou cu alti 5 colegi, avem 6 calculatoare si 2 imprimante, cu 5 birouri, 2 dulapuri, 2 mese intr-un spatiu de 6 m / ... (vezi toată discuția)