avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dacă iau în spațiu pe cineva pot combate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dacă iau în spațiu pe cineva pot combate acuzațiile false?

Mi-am adăpostit prietena când a fugit de acasă, iar părinții ei vor să o oblige să se întoarcă acasă prin a-mi crea mie probleme..așa că au înaintat declarații false la poliție cum că am obligat-o să vină la mine, aș secheatra-o etc. Ea nu vrea să mai aibe de-a face cu părinții ei sub nici o formă, iar eu nu am de gând să o las pe drumuri, dar nu vreau nici să mă trezesc cu poliția la ușă. Dacă o iau în spațiu aș putea rezolva situația? Menționez că prietena mea are 20 de ani.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:47, 13 Ianuarie 2018
Daca pritena dv va sustine punctul de vedere aceasta in eventuala plangere catre politie,poate declara situatia reala
Cum sa declari ca ai sechestrat o persoana? Daca d-soara e majora nu are ce sa-i faca parintii in cazul in care de buna voie doreste sa locuiasca impreuna cu dvs. Dar lasati-o pe dumneaei sa hotarasca ce vrea sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă iau în spațiu o persoană... TheOtherDragon TheOtherDragon Mi-am adăpostit prietena când a fugit de acasă, iar părinții ei vor să o oblige să se întoarcă acasă prin a-mi crea mie probleme..așa că au ... (vezi toată discuția)
Adolescenta plecata de acasa de buna voie jenical jenical buna ziua,fata mea de 17 ani a plecat de acasa(situatie delicata acasa),am anuntat politia ,stia si ea ca am dat la politie cazul ei ,s-a prezentat in alta ... (vezi toată discuția)
Riscuri daca primesc persoana in spatiu floreaionut floreaionut sunt rugat de o persoana pt a putea sa-si faca buletin sa fiu de acord sa o iau in spatiu.va rog frumos daca vreti sa-mi spuneti ce riscuri implica aceasta ... (vezi toată discuția)