avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... extras de informare sau autentificare?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

extras de informare sau autentificare?

buna ziua, întrebarea este urmatoarea: pentru dezmembrare este suficient extrasul de informare sau trebuie un extras de carte funciară pentru autentificare??!
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 10:41, 16 Ianuarie 2018
In prealabil, este necesar un extras de carte funciara de informare care trebuie depus impreuna cu celelalte acte cerute de catre OCPI in vederea receptionrii si deschiderii cartilor funciare. Dupa receptionarea documentatiei cadastrale de catre OCPI, proprietarul se va adresa notarului public pentru autentificarea actului de dezlipire, notarul public fiind cel care solicita OCPI eliberarea extrasului de carte funciara pentru autentificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf de informare sau de autentificare? iuliana_iakob iuliana_iakob Buna ziua, Am depus la primarie o cerere pentru acordarea dreptului de servitute si am primit o adresa prin care mi s-a cerut sa atasez un extras CF. ... (vezi toată discuția)
S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)
Documente cadastrale necesare la vanzarea-cumpararea unei proprietati AureliaP AureliaP La incheierea actelor de vanzare-cumparare a unei case cu terenul aferent, intr-o comuna, vanzatorul este obligat sa prezinte documentele cadastrale? Care sunt ... (vezi toată discuția)