avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Certificat de inregistrare in scopuri de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Certificat de inregistrare in scopuri de TVA

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o Scoala Primara care nu este inregistrata in scopuri de TVA are obligatia obtinerii acestui certificat de inregistrare in scopuri de TVA, respectiv inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari in situatia in care primeste de la un furnizor din UE, neplatitor de TVA (fiind tot o institutie de invatamant) facturi aferente serviciului de formare profesionala. (profesorii din Romania merg anual la training in acea tara)
Ce CIF trebuie sa apara pe factura la Cumparator?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit, intracomunitar, declaratii robilix robilix buna ziua am un pfa cu norma de venit, neplatitor de tva deoarece prestez servicii si in tarile UE am depus cererea pentru cif de tva, eu ramanand ... (vezi toată discuția)
Firma neplatitoare de tva doreste sa faca achizitie intracomunitara geanina_free geanina_free Buna ziua, Am un SRL neplatitor de tva si as dori sa aduc niste produse dintr-o tara UE pe care furnizorul mi le da la pretul de vanzare + TVA - ul aferent ... (vezi toată discuția)
Achizitie activ de la o firma din ue- firma din ro nu este platitoare de tva ga-ga ga-ga buna ! va rog sa ma lamuriti in cazul unei firme cu o cifra de afaceri pana la 35000 de eur si care nu este inregistrata ca si platitoare de tva, cum se ... (vezi toată discuția)