avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redeschiderea unui dosar penal clasat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redeschiderea unui dosar penal clasat

Se poate face ceva in cazul in care un dosar penal a fost clasat ? Plangerea a fost pentru violare de domiciliu si tulburare de posesie.( noiembrie 2015) Dosarul a fost clasat pentru ca plangerea a fost facuta impotriva proprietarilor si nu impotriva cui a intrat la mine in curte.- martorul propus de mine a declarat ca m-a instiiintat de la bun inceput cine a savarsit fapta( in parte adevarat- mi-a spus dupa ce am dat declaratia la politie la vreo 3 saptamani iar d-nul avocat nu a luat in considerare ) si termenul de 3 luni pt plangere impotriva faptuitorilor trecuse intre timp. Un alt motiv pt care a fost clasat este ca d-nul procuror a retinut ca peretele era in stare degradata si repatia ( perete cu izolatie de 10 cm pe terenul meu ) era un act necesar. Odata ce a fost clasat dosarul d-nul avocat a refuzat sa faca sesizare impotrica d-nul procuror. Se poate redeschide dosarul dupa 5 luni de la clasare ? In asa fel sa fiu audiati proprietarii /muncitorii angajati( nu a fost audiat nimeni in afara de mine - partea vatamata si martorul) ? Sau oricum ce se poate face ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kassia , utilizator 19:30, 11 Ianuarie 2018
Ati depus plangere impotriva solutiei de clasarea in 20 de zile de la comunicarea ordonantei?
Nu. Cum v-am spus d-nul avocat a refuzat fara sa adauge un motiv anume. ( presupun ca se cunoaste cu vecinii - unul dintre vecinii acuzati lucreaza ca director de banca ; eu pe cealalta parte nu locuiesc in orasul in care am casa parinteasca si nu poteam sa aflu tot despre dosar imediat desi toti aveau e-mail si nr tel al meu) Ce se poate face acum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de parchet, unde ... ceciliabraek@gmail.com ceciliabraek@gmail.com Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de PARCHET, unde se poate depune cererea pentru redeschiderea dosarului penal? Se depune la aceeași unitate de ... (vezi toată discuția)
Citatie la judecatorie pentru redeschiderea urmaririi penale- consecinte panduri11 panduri11 Am primit o citate sa ma prezint la judecatoriea Medgidia , intr-un dosar cu obiectul confimare redeschidere urmărire penală art.335 alin. 4 NCPP, nu stiu la ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva ordonanței de clasare pronunțată după ... Adevar2 Adevar2 Plângere împotriva ordonanței de clasare pronunțată după redeschiderea dosarului clasat inițial. Speta e următoarea: Prietena mea a făcut plângere ... (vezi toată discuția)