avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere împotriva ordonanței de clasare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere împotriva ordonanței de clasare pronunțată după ...

Plângere împotriva ordonanței de clasare pronunțată după redeschiderea dosarului clasat inițial.
Speta e următoarea: Prietena mea a făcut plângere la poliție pentru violență în familie.Dosarul a fost clasat în baza referatului șefului de post.
Apoi a făcut plângere împotriva clasării iar procurorul șef a admis-o.Instanta a confirmat redeschiderea dosarului.
Dosarul a fost preluat de Inspectoratul Județean de Poliție -serviciul de investigații criminale iar în urma reaudierilor s-a dispus din nou clasarea care a fost confirmată de procuror.In condițiile în care declarațiile au fost mincinoase,mai este ceva de făcut?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adevar2 , utilizator 15:06, 11 Iunie 2021
Luati legatura cu un avocat care sa studieze dosarul si sa va ofere in cunostinta de cauza opinia juridica.
Vă mulțumesc,domnule avocat!
Din răspunsul dvs.inteleg că și această a doua clasare poate fi atacată (practic și legal există această posibilitate).M-am temut că nu există legal această posibilitate de a ataca și această a doua clasare.Sanatate!
Scrie in ordonanta calea de atac.
Așa este ,dar o cunoștință mi-a spus de art.339 alin .5 din procedura penală (dacă nu greșesc)
La dvs este vorba de alin. 4

Alte discuții în legătură

Pot dovedii ca procurorul de caz a scris falsuri si neadevaruri in ordonanta de calsare cu nup ! poate fii acuzat de favorizarea faptuitorului si fals intelectual ori alte fapte penale ? soparla62 soparla62 Buna ziua, doresc a va cere ajutorul cu un sfat. Procurorul si politistul care sau ocupat de un dosar penal clasat cu NUP, au scris in ordonanta de clasare , ... (vezi toată discuția)
este adevarat ca fiind incorecta aceasta procedura a avocatului ? HQM HQM Sintetizez cat mai pe scurt cazul, care cred eu este o musamalizare de cea mai joasa speta: accident cu victima pe autoruta in zona ... (vezi toată discuția)
Contestatie clasare dosar mihail123 mihail123 La un teren pe care il detin in provincie mi-au fost rupte gardurile. A fost intocmit dosar penal de catre Politia locala, au fost facute si poze cu gardurile ... (vezi toată discuția)