avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere din CIC/stimulent insertie/luna tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere din CIC/stimulent insertie/luna tatalui

Bună ziua,

Eu acum ma aflu in CIC2, am intrat din CIC1 direct in CIC2, am cumulat lunile tatalui la sf lui CIC 2.
Copilul (al doilea) este nascut pe 26aprilie2016.

1. Cand ar trebui sa imi reiau activitatea pt a beneficia de stimulentul de inserție, dar si pt a beneficia si tatal de cele doua luni cumulate? Tatal indeplineste conditiile.

2. Care sunt pasii de urmat pt reîntoarcerea mea?

3. Care sunt pasii de urmat pt intrarea tatalui in "lunile celuilalt parinte"?

Mulțumesc mult pentru raspuns!

L.e. M-ar ajuta mult daca mi-ati scrie date exacte (de ex. 24.02.2018 reuntoarcerea mea - daca am calculat bine)
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Anisia Tudor, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil andreea1234567 andreea1234567 buna...va rog daca se poate sa ma lamuriti cu ceva...as vrea sa stiu daca in noua lege privind CIC, in cele 12 luni din 24 in care trebuie sa realizezi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie keops_mic keops_mic Datele problemei sunt urmatoarele: - copilul este nascut pe data de 21.10.2013, - mama a intrat in concediu de cresterea copilului 1 an, - tatal nu isi ia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic2 Maya04 Maya04 Buna ziua! In prezent sunt in CIC1 si as dori sa raman insarcinata cu bebe2. As dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pt CIC2 in toate situatiile ... (vezi toată discuția)