avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... co pt persoane cu handicapat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

co pt persoane cu handicapat

persoanele cu handicap ca lucreaza pe calculator conf contractului indiv de munca beneficiaza de 3 zile in plus la CO- in acest caz mai beneficiaza de cele 3 zile suplim conf Codului muncii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 12 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind persoana cu handicap beneficiaza de un concediu de odihna suplimentar de cel putin 3 zile lucratoare, in baza art.147 alin.1 C.mun.
multumesc! numai ca la locul de munca mi-i s-a comunicat ca intrucut beneficiez de cele 3 zile pt calculator nu am dreptul si la cele 3 conf art 147 alin 1 din CMun...asa ca nu stiu ce sa fac ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul si la cele 3 zile minime mentionate in Codul Muncii.

Sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Osanca Osanca Buna seara, as dori sa aflu daca persoanele care lucreaza ca operator calculator, 8 ore pe zi, pot beneficia de alte zile de concediu de odihna, fata de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna suplimentar pentru lab. de radiologie din cadrul unui spital stoiandanaclaudia stoiandanaclaudia Din cate stiu personalul medical din cadrul laboratorului de radiologie beneficiaza de un concediu de odihna suplimentar de 10 zile, ce nu stiu este daca si ... (vezi toată discuția)
Zile de co în plus persoane cu handicap. Vladdyx Vladdyx Zile de CO în plus persoane cu handicap. Bună seara, cum pot beneficia de zilele de CO în plus la serviciu , eu fiind persoană cu handicap accentuat ? Am ... (vezi toată discuția)