avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formular 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formular 600

Ok, am inteles ca pentru chiria pe care o primesc trebuie sa completez formularul 600, intrebarea este pentru o chitie trebuie sa completezi formularele 220, 600, mai trebuie si altele ?
Cel mai recent răspuns: roxana moldovan , utilizator 01:48, 13 Ianuarie 2018
lmanu a scris:

Ok, am inteles ca pentru chiria pe care o primesc trebuie sa completez formularul 600, intrebarea este pentru o chitie trebuie sa completezi formularele 220, 600, mai trebuie si altele ?

Declaratia 600 este pentru activitati independente, nu cred ca se aplica la venituri din chirie, In schimb, cred ca declaratia 200 trebuie depusa
mic57 a scris:

Declaratia 600 este pentru activitati independente, nu cred ca se aplica la venituri din chirie, In schimb, cred ca declaratia 200 trebuie depusa

Eu vreau totusi un raspuns exact, trebuie sau nu completat acest formular 600?
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
lmanu, utilizator
lmanu a scris:

mic57 a scris:

Alte discuții în legătură

Formularul 600 DanAdrian2006 DanAdrian2006 Va rog sa ma lamuriti, in masura posibilitatii,pentru solutionarea urmatoarei probleme.Tatal pensionar obtine 2000 lei lunar din chiria unei case.A depus la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil - contract de inchierere Andrei.Marinescu Andrei.Marinescu Buna ziua, Doresc sa inchiriez o garsoniera in Bucuresti si la majoritatea vizionarilor primesc intrebari legate de depunerea contractului de inchierere la ... (vezi toată discuția)
Completare formularul 600 kol29 kol29 Buna ziua! As dori sa va intreb despre formularul 600 nu stiu cum sa-l completez. Sunt salariat si am venituri si din chirii ( 3 contracte de inchiriere). ... (vezi toată discuția)