avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formularul 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formularul 600

Va rog sa ma lamuriti, in masura posibilitatii,pentru solutionarea urmatoarei probleme.Tatal pensionar obtine 2000 lei lunar din chiria unei case.A depus la Anaf dupa incheierea contractului de inchiriere, in urma cu 3 ani ,formularul 220.Anual primeste decizia de impunere in urma careia plateste impozit pe venit si cass trimestrialVa rog sa-mi spuneti daca este obligat sa depuna si formularul 600 pana la data de 31.01.2018. Va multumesc anticipat Dan.F
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
DanAdrian2006, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:05, 18 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are treaba aici venitul din pensie. Comparati doar venitul din inchiriere anual cu plafonu de 22800 lei. Daca anul trecut ati incasat sub plafon, nu depuneti. Daca este peste, depuneti doar pentru sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar si formularul 600 la un venit din inchiriere octavian57 octavian57 Va rog sa ma lamuriti daca in situatia descrisa mai jos o persoana trebuie sa completeze renumitul formular 600. Pensionar cu pensie in anul 2017 de 800ron ... (vezi toată discuția)
Venituri din cedarea folosintei bunurilor-d600 slungoci slungoci In anul 2017 am incasat din chiria unui apartament 25000 lei. Din continutul declaratie 600 rezulta clar ca la CAS se ia in calcul venitul net, adica 25000lei ... (vezi toată discuția)
Formular 600 lmanu lmanu Ok, am inteles ca pentru chiria pe care o primesc trebuie sa completez formularul 600, intrebarea este pentru o chitie trebuie sa completezi formularele 220, ... (vezi toată discuția)