avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract individual de munca

Buna,
Am urmatoarea situatie:un angajat al institutiei mele a terminat studiile universitare si solicita incadrarea pe un post corespunzator functiei,urmare acestui fapt.Conf.OG 10/2008 promovarea in functie promovarea se face prin transformarea postului intr-un post de nivel superior. Trebuie incheiat contract individual de munca?? nu este suficienta o decizie sau un ordin al conducatorului institutiei de promovare pe functie ?
Cel mai recent răspuns: coto , utilizator 09:05, 16 Octombrie 2009
Este suficient sa depuneti un act aditional de modificare a functiei.
Multumesc pentru promptitudine !
O zi buna !
Contractul de munca existent ramane in vigoare,orice modificare la un articol din acesta se face printr-un act aditional,inregisrat la ITM.

Daca aveti o promovare ,in afara de modificarea functiei ,aveti si modificare de salariu,eventual sporuri.Ar trebui sa faceti si fisa de post corespunzatoare noilor competente,atributiuni si responsabilitati.
Multumesc de raspuns.
O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca coto coto Buna, Am urmatoarea situatie:un angajat al institutiei mele a terminat studiile universitare si solicita incadrarea pe un post corespunzator functiei,urmare ... (vezi toată discuția)
Transformare post dupa absolvirea de studii superioare buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa stiu in baza carui articol din legea nr330/2009, se poate face transformarea unui post de studii medii in studii superioare dupa ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)