avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata cass

Buna ziua,
In situatia in care in anul 2017 un PFA care a fost inchis pina la sfirsitul anului trecut, cu venitul net mai mare decit 12 salarii minime pe economie, trebuie depusa D600 in 2018 pentru plata cass?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stela chelner , utilizator 21:20, 11 Ianuarie 2018
Da, pentru cass si cas. Va rog cititi si la adresa www.avocatnet.ro/articol_470...
chiar daca nu mai realizeaza venituri in 2018,, pfa -ul este inchis.
Nu se incadreaza corect la punctul ii4 , stoparea obligatiilor de plata in cazul incetarii activitatii? Pareri. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D600 stela chelner stela chelner Buna seara Se depune D600 pentru o persoana care este salariat si a ridicat dividende in anul 2017 mai mult decit valoarea a 12 salarii minime pe economie. Si ... (vezi toată discuția)
Cât ar trebuii sa platesc cas si cât cass in acest an? Costel.varga@yahoo.com Costel.varga@yahoo.com Anul trecut am realizat ca si pfa 34000lei dar un profit de 1770iar anul acesta am depus deja declaratia 220 si 200 si am estimat un venit brut de 12000 si ... (vezi toată discuția)
Cas cass 2018 steef steef In anul fiscal precedent (2017) am realizat venituri din activitati independente-profesii liberale(peste 22.800 lei/an) si din ... (vezi toată discuția)