avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licenta pentru a deschide o clinica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licenta pentru a deschide o clinica

Buna ziua.Doresc sa intreb care sunt conditiile de a deschide o clinica stomatologica sau medicala.Si ,in special ,doresc sa stiu daca e posibil sa fii proprietarul ( nu si lucratorul) a unei clinici stomatologice fara licenta de medic stomatolog.
Cel mai recent răspuns: Florentina Pomponiu , Avocat 19:17, 11 Ianuarie 2018
Cum îmi pot deschide un cabinet stomatologic?
[ link extern ] /

[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,
toate detaliile cu privirea la indeplinirea formalitatiior de infiiintare a cabinetelor medicale dentare sunt reglementate de Legea Cabinetlui Dentar ce poate fi accesat de pe siteul CMDR:
[ link extern ]

Numai bine.

Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiologie dentara la parterul unui bloc de locuinte EdituraMaxim EdituraMaxim Buna ziua, Va rog sa ma imi spuneti care este legislatia care prevede autorizatiile/avizele/acordurile necesare pentru a functiona o radiologie dentara la ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui cabinet medical in comunitatea europeana implantodent implantodent Care este legislatia si care sunt pasii pentru deschiderea de cabinete medicale in Comunitatea Europeana? Ma intereseaza tari precum Norvegia si ... (vezi toată discuția)
Societate cu doua nume Ramona_2012 Ramona_2012 Buna ziua, detin o societate cu domeniul de activitate electric. As dori sa stiu daca acestei societati pot sa-i adaug ca si un alt COD caen 8690 care sa fie ... (vezi toată discuția)