avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... nume greșit în cf
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

nume greșit în cf

Bună seara! Părinți au cumpărat un imobil în 1987-88. În cf prenumele mamei e greșit. Pamantul e proprietatea Statului. Ce acte sunt necesare si unde trebuie să mă adresez? Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
deisis, utilizator
Cel mai recent răspuns: TopoUrban , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 00:08, 16 Ianuarie 2018
Buna ziua,
-unde trebuie să mă adresez
la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara a sectorului in care se afla imobilul

-;Ce acte sunt necesare
trebuie sa faceti o cerere in care specificati indreptarea de eroare+ palata unei taxe

In urma cererii se emite o incheiere fie de admitere sau de respingere.

numai bine
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Florentina Pomponiu, Avocat
Florentina Pomponiu a scris:

Buna ziua,
la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara a sectorului in care se afla imobilul

-;Ce acte sunt necesare
trebuie sa faceti o cerere in care specificati indreptarea de eroare+ palata unei taxe

numai bine

deisis a scris:O cunoștință mi-a pomenit de o declarație de notorietate cu doi martori prin care să se specifice faptul că persoana din cf, în cazul meu mama e aceeași cu cea din CI și certificat de naștere și de căsătorie

Florentina Pomponiu a scris:

Buna ziua,

-;Ce acte sunt necesare

numai bine

Indreptare eroare materiala la OCPI
Trebuie atasate la cerere documente justificative (copie CI/acte de proprietate). Cererea o face proprietarul sau prin imputernicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încheiere greșită emisă de oficiul de cadastru și publicitate II_Maria II_Maria Ref. Încheiere emisă de Oficiul de cadastru și Publicitate Imobiliară zonal, cu ocazia intabulării unui imobil. A fost emisă și transmisă prin firma ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa parinteasca barta_andras barta_andras buna ziua, am mostenit o casa construita de catre parintii mei dar care figura in acte pe numele strabunicului meu asa ca intabularea a trebuit sa o fac ... (vezi toată discuția)
Tranzactii ilegale? PANTOIANU PANTOIANU Buna ziua. Am primit o instiintare de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ilfov prin care mi se aducea la cunostinta ca un teren de-al meu a ... (vezi toată discuția)